Unik -Smykker av Marte Relling Uri


**Unik MRU Smykker har fått nytt navn: Uri Design. Ny nettside med oppdatert informasjon og flere/nye produkter kommer i begynnelsen av 2015. Nettbutikken på denne siden vil fungere til den på www.uridesign.no er på plass**
 

 

Bak merket Uri Design er sunnmørsjenta Marte Relling Uri. Inspirasjon kommer fra den evig forandrende naturen, og smykkene er laget med stor omtanke og kjærlighet av vakre materialer som sten og edelsten, Krystall, Ferskvannsperle, Sterling Sølv, 14 Karat Gold-Fill og Gull. Blander også gjerne inn produkter som blonder, fjær, ekte blomster og andre naturmaterialer.

 

"Unik" produkter kommer i bare et eksemplar, og "Kolleksjonssmykkene" kommer i et lite og begrenset antall. Hver enkelt forhandler har sitt eget utvalg, og det finnes mange flere produkter enn det du finner her på nettsiden. Se bilder på www.Instagram.com/UriDesign, dra innom en forhandler- eller kom innom/avtal en visitt i mitt verksted eller våres butikk på Grünerløkka i Nordre Gate 20- bygget med den store påfuglen utenpå.

 

Det koster litt mer både i materialer og tid å kun lage et eller nokre få av hvert produkt. Til gjengjeld så får du et UNIKT smykke av flotte materialer som vil vare- slow fashion- et godt Norsk Design produkt som du vet er laget med stor omtanke og kjærlighet.